remeha

 

Remeha Avanta serie cw3 cw4 cw5

 
 
 

Remeha Avanta. Past altijd.

Wie de compacte, lichtgewicht Avanta ziet, kan zich nauwelijks voorstellen dat hij een enorme kracht in zich heeft. De Avanta heeft echter een groot vermogensbereik en levert een luxueuze hoeveelheid warm tapwater waar u maar wilt. Bovendien is deze kleinste Remeha uitermate energiezuinig en ontziet hij het milieu maximaal.

 
 
 

Altijd paraat
Warmte en warm water moeten altijd beschikbaar zijn. De Remeha Avanta is uitgerust met de speciale Remeha Comfort Master besturing. Deze zorgt ervoor dat de ketel vrijwel nooit dienst weigert. Wel zo prettig! Afhankelijk van het vermogen en het gewenste comfort kunt u kiezen voor de Avanta CW3, CW4 of CW5.

 
 

Past overal, ook bij u!
Dankzij zijn compactheid, lichte gewicht en fraaie uiterlijk, kunt u de Remeha Avanta vrijwel overal in uw huis plaatsen. Zo past hij bijvoorbeeld in een keukenkastje of in een verloren hoekje op zolder. Plaatst u de Avanta in het zicht? Dan zorgt de optioneel leverbare afdekmantel ervoor dat alle aansluitingen netjes worden weggewerkt. Geluidsoverlast zal de Avanta u niet bezorgen: het toestel is zeer geluidsarm met weinig starts en stops. De Avanta is niet voor niets de meest verkochte ketel van Nederland. Een prima keuze voor iedereen
 
mail ons voor de prijs met plaatsen 2 jaar garantie en 10 jaar op de wisselaar en eerste jaar gratis abonnement

 

Remeha Calenta serie cw4 cw5 cw6

Het meest doordachte cv-ketel concept!

 

De meest doordachte cv-ketel ooit. Een hypermoderne HR-wandketel, die zowel in combi- als in solo-uitvoering kan worden geleverd (resp. m

Toprendement en prestaties
Het kloppend hart van de Calenta is een unieke, uiterst compacte warmtewisselaar van gietaluminium: de Ultra Responsive Heat Exchanger. Deze is door zijn kleine afmetingen in staat zeer snel warmte te leveren. Bij de combiketel betekent dit ook een royale hoeveelheid tapwater van een stabiele temperatuur. De Calenta behaalt, in combinatie met de isens kamerthermostaat het hoogste jaartaprendement van alle ketels in zijn segment: 91,4%. Niet voor niets als beste uit de test van de (november 2011)

Energieklasse A pomp
Remeha heeft besloten de Calenta serie nog een slag energiezuiniger te maken. Standaard zijn nu alle Remeha Calenta

  
 
 
 
 
 

Remeha Tzerra serie

met de Tzerra zet Remeha opnieuw de standaard in kwaliteit. De ketel is geheel anders opgebouwd dan de doorsnee ketel. Losse onderdelen komen samen
in modules, een belangrijke stap naar nog hogere betrouwbaarheid. Dus gewoon de beste kwaliteit die u kunt krijgen!

De revolutionaire, in Nederland ontwikkelde en geproduceerde, Tzerra is extreem klein en groots in prestaties. Bewezen Remeha techniek gebundeld in een uniek innovatief concept. Het beste van twee werelden tegen een scherpe prijs.

De Tzerra is een combiketel voor verwarming en warm water. Er zijn drie Tzerra uitvoeringen in oplopende klassen. Welke het beste bij u past, hangt af van uw woning en verbruik. Heeft u bijvoorbeeld een stortdouche, dan stelt u daar waarschijnlijk hogere eisen aan. Of u nu een appartement of een vrijstaande woning heeft, de Tzerra is de ketel voor u.

Bijna overal te plaatsen
Een groot voordeel van deze mooie ketel is dat hij bijna overal in uw huis te plaatsen is. De Tzerra is zo klein dat hij zo nodig in een keukenkastje past, in dat hoekje onder de trap, of in uw badkamer.

Anders en beter!
Alle belangrijke techniek is geintegreerd in slechts vier hoofdmodules. Met als resultaat een ketel van uitzonderlijke kwaliteit, waarin de kans op storingen tot een absoluut minimum beperkt is. Wanneer de Tzerra service nodig heeft, kan uw installateur deze door de eenvoudige modulaire opbouw snel oplossen. Een melding van de service kunt u ook aflezen op de iSense of qSense thermostaat.

Perfect geregeld met Remeha iSense of qSense

De slimme Remeha iSense-kamerthermostaat werkt naadloos samen met uw Tzerra cv-ketel. De iSense biedt uitgebreide programmeermogelijkheden via handige, gebruiksvriendelijke scrollmenu's. Er is ook een kleinere Remeha qSense-thermostaat, die u handmatig kunt bedienen. Zowel iSense als qSense krijgen via OpenTherm Smart Power stroom van de Tzerra en hebben dus geen batterijen nodig.

  
 
 
 
 
 
               
 
avanta cw3 6,5 tot 21,6 kw 6    liter warmwater
avanta cw4 6,2 tot 26,7 kw 7,5 liter warmwater
avanta cw5 6,6 tot 31,2 kw 9    liter warmwater
 
 
 
 
 
               
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Afbeelding invoegen
                      
 
calenta cw4 5,6 tot 25,5 kw warmwater 8,2   liter
calenta cw5 7,0 tot 35,9 kw warmwater 11,1 liter
calenta cw6 7,0 tot 35,9 kw warmwater 13    liter
 
 
mail ons voor de prijs met plaatsen 2 jaar garantie en 10 jaar op de wisselaar en eerste jaar gratis abonnement
 
 
 
 
 
 
 
 
                    
 
 
 
 
 
 
tzerra cw3 6,1 tot 20,9 kw warmwater 6      liter
tzerra cw4 6,1 tot 24,8 kw warmwater 7,5   liter
tzerra cw5 8,5 tot 35,7 kw warmwater 10,5 liter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
mail ons voor de prijs met plaatsen 2 jaar garantie en 10 jaar op de wisselaar eerste jaar gratis abonnement